ESPORT ALTERNATIU

 El esport alternatiu que he triat ha sigut el Mazaball. En primer lloc he seleccionat aquest esport perque hem pareix molt divertit i poc complexe per a durse a terme, a més no precisa de una gran tècnica per practicarlo.

Aquest esport es pot practicar tant a l'interior com a l'exterior, el que ens dona més facilitats a l'hora de disposar de espais dedicats al esport. per practicar aquest esport els jugadors tenen unes posicions asignades i no es poden moure per tot el camp, el que implica la participació de tots els integrants i el treball en equip per conseguir els objectius grupals. A més es poden ralitzar totes les sustitucions que es creguen convenients, evitant així que alguns jugadors es pasen. olt de temps a la banqueta.

Un altre aspecte didàctic que fa que m'agrade aquest esport és la cantita de faltes per conductes violente, ja que espentar o alsar molt el pal implica una sanció en forma de falta, també ho ha que respectar les normes de no traspasar el camp per evitar una sanció.

Per finalitzar un altre aspecte molt didàctic i interdisciplinari és la posibilitat de realitzar el propi material amb utensilis reciclats.



Comentarios

  1. Ya conocía el Mazaball. De hecho, suelo jugar a este deporte en las escuelas vacacionales donde trabajo. Tu infografía está muy completa. Mi nota es un 10

    ResponderEliminar
  2. Desconocía por completo este juego, mi primera impresión es que resulta muy interesante y llama la atención, seguro que su uso se puede implantar en cualquier escuela. Tu infografía la considero excelente, ya que consigues plasmar todo lo necesario para realizar este deporte de una forma breve y concisa. Seguro que cuando seamos docentes podremos usar este deporte y muchas más en nuestros centros. Felicidades un pedazo de 10.

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares